HASZNÁLJA FEL CÉGE NÖVEKEDÉSÉHEZ AZ ORSZÁG LEGINNOVATÍVABB ÉS HÉTRŐL-HÉTRE BŐVÜLŐ VÁLLALATI INFORMÁCIÓBÁZISÁT!

Céginformációs Csomag

fejlődő, üzleti lehetőségeket kereső cégeknek

Exkluzív háttérinfók a cégek terveiről / Beszállítói lehetőségek / Célirányos partnerkeresés / Online tréning az eredményességért 

ÉRDEKEL A CÉGINFORMÁCIÓS CSOMAG »

Akkor való önnek ez a csomag, ha tudja, hogy a jó információ óriási érték, amely minden üzlet alapja.
Ha önben van nyitottság új tapasztalatokra, lehetőségre, együttműködésre, akkor sokat fog profitálni e csomagból.

Mit kap a Céginformációs Csomagban? 

figure figure

1. Szakmai információkat, megoldásokat, tapasztalatokat 

A cégek megosztják önnel tudásukat, szakértelmüket, innovatív megoldásaikat, hogy tanulságait felhasználhassa saját vállalkozásában.
A cégek tapasztalataiból, tudásából, sikereiből, kudarcaiból, küzdelmeiből, módszereiből, üzleti modelljeiből rengeteget tanulhat, inspirálódhat, ötleteket meríthet - még akkor is, ha ön éppen más iparágban dolgozik.

2. Exkluzív információkat tud meg hetente 5, dinamikusan fejlődő, vállalatról

Ez havonta 20 cég, negyedévente 60 cég, évente 240 fejlődő, törekvő vállalat, aki nem sajnálja a pénzt a minőségi terméket, szolgáltatást nyújtó és megbízható partnerektől.

Ezekből a szakmai cikkekből megtudhatja, miben jók, milyen lehetőségeik vannak, milyen adottságokkal rendelkeznek, milyen kapcsolatrendszerük és milyen terveik vannak, milyen együttműködésekre nyitottak, milyen kérdések foglalkoztatják őket?
Ezeket nem találja a cég weboldalán, nincsenek céges adatbázisokban. Viszont kiváló apropót adnak, hogy megkeresse, felhívja, kapcsolatba kerüljön könnyedén a cégekkel.

Ez önnek egy igazi kincsesbánya, ha foglalkozik vele, és jól használja fel.

A cikkek végén található elérhetőségeken közvetlenül megkeresheti az illetékest!  Kérjen időpontot, amikor személyesen is találkozhatnak!

ÉRDEKEL A CÉGINFORMÁCIÓS CSOMAG » 

figure figure
figure figure

3. Tanulmányokhoz, módszerek leírásához, csekklistákhoz fér hozzá

Előfordult már önnel, hogy elindított volna egy értékesítési kampányt, de nem tudta, hogyan is kezdjen hozzá? Felvenne embert, de milyen szempontok alapján válogasson?
Vajon milyen informatikai rendszer lenne önnek a legmegfelelőbb? Melyik technológiával tudna a legtöbbet spórolni? Érdemes-e új, egyedi gépet vásárolnia? Milyen csomagolóanyagok felelnek meg leginkább az ön igényeinek? Hogyan építse fel weboldalát? Hol tud adót megtakarítani?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre talál válaszokat a hosszabb, kifejtősebb, részletesebb tanulmányokban.

4. Hozzáférés az Üzleti Partnerkeresőhöz

A partnereink az általuk küldött szakmai anyagok végén megfogalmazzák, milyen jellegű üzleti kapcsolatokra, együttműkö-désekre nyitottak. Milyen cégekkel vennék fel a kapcsolatot szívesen, milyen vállalkozásoknak tudnak segíteni, milyen stratégiai partnerekkel tudnának együtt dolgozni? 

Ezeket a kincset érő információkat külön rovatban gyűjtjük össze önnek, így egy helyen megtalálja. Az ott megadott elérhetőségeken máris felveheti velük a kapcsolatot.

A jobb oldali kép felső részében a MÜV portálon lévő kapcsolatokat láthatja.

A kép alsó részében (a piros vonal alatt) pedig a nyomtatott kiadványban megjelenő verzió látható kiemeléssel, fotóval.

ÉRDEKEL A CÉGINFORMÁCIÓS CSOMAG »

 
figure figure
figure figure

5. Felajánlások, beszállítói lehetőségek. A partnereink ingyenes vagy roppant kedvező árú felajánlásait veheti igénybe - már ezek százezreket hozhatnak önnek a konyhára

Ön kipróbálhatja az adott terméket vagy szolgáltatást, tanácsot kap egy adott kérdésben, egy demo verziót kap, kiszámolják mennyit spórolhat egy adott megoldással, stb.

Ide gyűjtjük a nagyvállalatok beszállítói igényeit is.

Ezeket a felajánlásokat szintén egy külön felületen gyűjtjük önnek össze, ahol pillanatok alatt ki tudja választani, melyik érdekli most.

A kép felső részében a MÜV portálon lévő felajánlásokat láthatja.

A kép alsó részében pedig a nyomtatott kiadványban megjelenő verzió látható kiemeléssel, fotóval.

6. Megkapja a nyomtatott MÜV magazint - negyedévente

A kiadványban egyben és teljes terjedelmében megkapja a szakmai anyagokat, továbbá a vállalkozások elérhetőségeit az előfizetése ideje alatt.

Továbbá olyan plusz információkat, üzleti lehetőségeket, mellékleteket, amelyeket nem tudunk a portálra felrakni.

Egészen más érzés kézbe venni egy kiadványt. Beleolvasni, amikor ideje engedni, akár jegyzetelni is lehet az érdekes anyagokhoz.

ÉRDEKEL A CÉGINFORMÁCIÓS CSOMAG »

figure figure

A CÉGINFORMÁCIÓS CSOMAG ELŐNYEI, HASZNAI
ÉS KÖVETKEZMÉNYEI


                ELŐNYE: Házhoz hozunk önnek kizárólag fejlődő, fejlesztésben és növekedésben érdekelt cégeket.

                              HASZNA: Kiszűrjük önnek ezeket a cégeket. Az egy helyben topogó, nem nyitott, bezárkózó, felszámolás előtt lévő,                                                              nyomulós, fizetésképtelen, nem korrekt cégek szóba sem jöhetnek.

                                           KÖVETKEZMÉNYE: Célirányosan veheti fel a kapcsolatot az önnek fontos cégekkel! Sőt, konkrét                                                                                                apropót is talál a cégekről szóló információk között. Így nincsenek felesleges körök.

                 ELŐNYE: Magyar szakemberek, cégek példáit ismerheti meg. 

                               HASZNA: Nem külföldi, hanem hazai környezetben működő megoldásokat, modelleket mutatunk.

                                             KÖVETKEZMÉNYE: Akár azonnal alkalmazhatja a cégében a megismert módszereket.

Bekerül abba a "körbe", akik számítanak, ha üzletről, együttműködésről van szó!
Úgy jut üzleti lehetőségekhez, hogy ki sem kell lépnie az irodájából.


MÁRIS IGÉNYLEM A CÉGINFORMÁCIÓS CSOMAGOT »

 

Ez vár Önre: 

Olyan hazai innovációkról, vállalatfejlesztési megoldásokról, céges sikerekről olvashat, amelyet sehol máshol nem találhat meg ilyen mennyiségben.

Havonta legalább 20 új cégről és annak vezetőjéről kap részletes információt, amely nagymértékben megkönnyíti, hogy felvegye vele a kapcsolatot!

Különféle segédanyagokkal (pl. videókkal) segítjük önt abban, hogyan is "olvassa" az anyagokat, hogyan talál könnyedén kapcsolódási pontot velük.

Felmérjük az ön igényeit, "bevonjuk" a közös munkába. Olyan cégekről is hozunk információkat, akikkel ön szeretné felvenni a kapcsolatot.

Egy sajátos módszerrel mérni is tudja az eredményességet! Viszont csak akkor hosszabbíthatja meg az előfizetését, ha azonosulni tud a szakmai módszereinkkel,                                 illetve felméréseinkben együttműködő.

#1 BÓNUSZ: MÜV AKADÉMIA

Visszamenőleg megkapja, olvashatja a korábbi hónapok anyagait, céges információit!

 

figure

Céginformációs Csomag:

3.290 Ft+áfa/hó
9.870 +áfa/3 hó  (12535 Ft)

MEGRENDELEM A
CÉGINFORMÁCIÓS CSOMAGOT ITT

NINCS KOCKÁZAT!

Ha mégsem tartja hasznosnak az előfizetést, az első 3 hónap után egyszerűen nem hosszabbítja meg!

 

 

#2 BÓNUSZ: AJÁNDÉK MÜV

Ha most előfizet, megkapja az előző két lapszámunkat. Benne kb. 70-80 cégről kap információkat.

RÓLUNK

Amikor 2007-ben megalapítottam az Együttműködő Vállalkozók Szervezetét (EVSZ), azért tettem, mert hiszek abban, hogy mindennel, amit teszünk, a fejlődést szolgáljuk: hogy jobb vállalkozó legyen és egyre magasabb szintre lépjen.
Hiszek az együttműködésekben, hiszen egyedül nem tudhatunk mindent! 
Mottónk: "Egynek minden nehéz, sokaknak semmi sem lehetetlen!" Széchenyi István

Az ön fejlődését szolgáljuk azzal is, hogy olyan tudással, szakmai információkkal és kapcsolatokkal látjuk el az EGYÜTTMŰKÖDŐ GAZDASÁG PROGRAMBAN, amely által gyorsabban eléri célját.

Az elmúlt 10 évben kb. 2700 kisebb-nagyobb vállalkozásnak segítettünk találkozóinkon (11000 szervezett tárgyalás keretében), képzéseinken, meetingjeinken, és a Magyar Üzleti Világ (MÜV) kiadványon keresztül (6 éve), hogy vállalkozók megismerjék egymás értékeit, tudását, tapasztalatait, találkozzanak és olyan együttműködéseket hozzanak tető alá, amelyek által több pénzük lesz és fejlődni tudnak.